Brandon Kennedy | Running Back 

Twitter: @_kennedy26 | Instagram: @_kennedy26


1.) what do you consider to be one of the more important things you learned from your coach(es)

 
Answer:  There are no ceilings, the sky is the limit the only ceiling you have is yourself, be above and beyond yourself and let god take you to the highest of heights 
 
 
2.) what would your current/past teammates say about you and your qualities?
 
Answer: My past teammates would say I’m a captain, a leader, hardworking, a team player, an achiever, a winner, a team builder, and will stop at nothing to win 
 
 
3.) what has been your biggest challenge and how do you manage it?
 
Answer: My biggest challenge in life, just proving everyone wrong. I face many doubters but I continue to show my fight, heart, and determination with everything I do in life from tasks at work to my athletic abilities on the field 
 
 
4.) if you could compare yourself to any pro athlete who would that be and why?
 
Answer: I would compare myself to 2 athletes and that’s Kobe Bryant and Sean Taylor it’s a mixture of Kobe Bryant’s mentality along with Sean Taylor’s heart. I always admired Kobe and his mamba mentality, especially his will and drive to show others he’s the best even when doubted. As far as Sean Taylor’s heart I have that same fight and intensity he had in his heart , I came into this combine chosen off of pure raw talent no college ball or anything and my heart is my biggest thing about me. Just showing others you have to outwork anybody to be the best as well as give your team the best that’s all I live for as a athlete 
 
 
5.)  What is your biggest strength that you bring to a professional team and why should pro scouts consider you?
 
Answer: My biggest strength I bring to a professional team is leadership along with determination. Pro scouts should consider me because I bring an amazing football IQ, and athleticism. You will get a player that’s first in the facility and last one to leave the facility I’m a natural leader but I love to learn new things along the way I’m a coachable player and with the slightest opportunity I will make sure the team that chooses me will not regret taking a chance on me. 
 
 
6.) If you could make a positive impact on all of society what would it be and why?
 
Answer: The impact I would want to give all society is the knowledge and wisdom to know it’s ok to be yourself and be the person god blessed you to be we were all created the same just different color, sizes, and shapes so no matter what anybody may say or think of you it’s always better to be yourself and just bring love to the world even with the hate 
 
 
7.) Who is or has been the most influential person in your life?
 
Answer: I would say my family and my fiancée. My family influence me and taught me it’s ok to bet on yourself and go for your dreams they showed me chasing the dream won’t last long cause soon You’ll achieve the dream. My fiancée influence alone has just been the person she is and the unconditional loving person that she is she taught me importantly it’s ok to feel safe in my comfort zone and when I’m on the field treat it as my peace and see my sanctuary. 
 
 
8.) What is your dream job?
 
Answer: Ever since I was 5 years old my dream job has always been to make it to the NFL. I’ve always seen myself playing football even with my drive, my grind, my work ethic, my study, my IQ and so much more I can say I breed football into my performance and practice this opportunity and the dawg in me to not having played in college but to be able to show myself at this stage is unbelievable And just gives me more motivation to show that the job is not done and the dream is not complete.
 
 
9.) Tell us about your sports career and what the recruiting/scouting process was like?
 
Answer: my career has been pretty good so far I’ve been team captain, I’ve won championships, I’ve been most improved defense of player of the year, offense player of the year, team MVP. I didn’t have a recruiting process I didn’t play in college I went to 2 community colleges but neither school had a football team. 
 
 
10.) Are you involved in mentoring, a charity or do you “give back” or ”pay it forward” in your community?
 
Answer: I give back to my community ever chance that I get I love to help others and put smiles on faces and be able to give laughter. Everyone fights their own storms and go through their own darkness daily so I like to be a sign of light to others cause nobody knows what the next person is going through. 
 
 
11.) What do you enjoy doing when not playing football?
 
Answer: I enjoy spending time with my family and my fiancée and her family. Just having that quality bonding time is always amazing and just being home with your peoples is honestly the best feeling we don’t know how long we have with our loved ones so it’s always best to cherish those moments. As well as spending time with the family I enjoy training and working on my craft On the field to keep myself in shape along with taking the time to learn new things and get better in many areas that may need work it’s never too late to better yourself in anything on and off the field. 
 
 
12.) Who was the best player you played against anytime during your career?
 
Answer: DJ humpheries of the Arizona cardinals I faced him in high school and Jaire Alexander of the Green Bay packers  was my teammate in high school. 
 
This is a quote I just live for that I created but it’s: “In the midst of all struggles you cannot perfect what you don’t persevere”